maanantai 6. joulukuuta 2021

Uneni: Ihmisten ja alienien välinen eeppinen sota

Olin Maapallolla. Meneillään oli ihmisten ja avaruuden muukalaisten välinen eeppinen sota.

Lähdin mukaan, kun matkaan lähetettiin tiedustelujoukko. Mietin, että meillä pitäisi olla paljon parempi tilannekuva kuin mitä oli. Yhtäkkiä paikalle ilmaantui lieriömäinen laite, jolla taisi olla pyörät päissään. Varoitin ihmisiä, että se räjähtää. Keksin käyttää kuitenkin supervoimiani hyväkseni ja niiden avulla ilman käsiä viskasin sen jonkin matkan päähän. Toivottavasti se vikaantui, ajattelin.

Asiaan kuului vielä se, että tulisi kestämään vielä jonkin aikaa, ennen kuin taisteluplaneetta Galactica saapuisi paikan päälle meitä auttamaan.

...

PS. 7.12.2021: Lisätään tänne vielä se tuikitärkeä tieto, että juttu "tilannekuvasta" tuli uneeni mitä luultavimmin tekeillä olleesta – kai koneen valinta on jo päätettykin – Suomen ilmavoimien hävittäjälentokoneiden uusintahankkeesta.

...

PS. 13.12.2021: Laitetaanpa tämäkin maininta tänne historialliseksi viitteeksi, että joitakin päiviä sitten 10.12.2021 oli tullut tieto, että Suomen hallitus on päättänyt, että Suomi ostaa Yhdysvalloista 64 kappaletta F-35A Lightning II -monitoimihävittäjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti