lauantai 11. syyskuuta 2021

Uneni: MacGyverin opponenttina

Kaikkihan tietävät Angus MacGyverin, fiktiivisen televisiohahmon, joka inhoaa tuliaseita ja käyttää sen sijaan tekniikan, fysiikan ja kemian tuntemustaan selvitäkseen eteen tulevista ongelmista. Hän esiintyy MacGyver-nimisessä yhdysvaltalaisessa televisiosarjassa, jonka ensimmäinen jakso Yhdysvalloissa oli esitetty vuonna 1985 ja viimeinen vuonna 1992.

Häneen liittyen näin edellisenä yönä seuraavanlaista unta:

MacGyverin pitäisi päästä lähtemään lentokoneella. Vain minä olen hänen ja hallin välissä, ja ilmeisesti jossain päin hallia pitäisi tämän lentokoneen sijaita. Unen tarinaan kuului myös se, että erikoisjoukkojen jäsenillä on aina omat työkalut mukanaan.

No, MacGyver ilmestyy kentälle, ja minä ryntään vähän eteenpäin. Tarkoitukseni on siis tosiaan estää häntä pääsemästä lentokoneelle.

Sitten herätyskello soi.

Nuorena pidin sarjasta kovasti. Hyvää sarjassa on sen päähenkilön kielteinen suhde aseelliseen väkivaltaan. Mutta nykyään, kun katselen näitä ikuisia uusintajaksoja sarjasta, niin on se melko kevyttä tavaraa. Tosin siinä on hyvät arvot. Miinusta sarja saa minulta myös siitä, että siinä kaikkialla maailmassa ihmiset puhuvat englantia. Joko tuotantoyhtiöllä ei ole ollut varoja tai sitten haluja käyttää muita kuin englannin kieltä puhuvia näyttelijöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti