tiistai 26. syyskuuta 2023

Uneni: Taas se kirja

Näin edellisenä yönä seuraavanlaista unta:

Olin kirjoittanut kirjan. Ilmeisesti kynällä paperille. Mutta se yllättäen julkaistiinkin sellaisenaan käsinkirjoitetussa muodossa. Ihmettelin sitä hieman. Kirja oli osa kokoomateosta, jonka alkupuolella oli wanhoja, kauhukirjailija H. P. Lovecraftin (1890-1937) sata vuotta vanhoja tarinoita. Minun kirjoitukseni oli kirjan jälkiosassa, joka sisälsi tuoreempia tekstejä eri ihmisiltä.

Periaatteessa tämä uni on sarjaa eräänlaisia kauhu-unia, koska herätessäni kirjaani ei ollutkaan julkaistu. Mutta tällä kertaa uni liittynee vähän muihinkin asioihin. Siihen, että olin äskettäin tehnyt hieman palkkatöitä taittamalla erään lehden tämän vuoden numeron. Ja siihen, että hulluksi kieliprojektiksi nimittämäni asia alkaa olla osittain hyvällä mallilla. Tästä syystä koin herättyäni uuteen päivään jopa pientä tyytyväisyyttä.

On mainittava vielä se, että oikeasti en ole 1990-luvun puolivälin jälkeen kirjoittanut juuri mitään kynällä paperille, vaan olen käyttänyt kirjoittamiseen lähes aina tietokonetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti