tiistai 10. tammikuuta 2023

Uneni: Pääsin lentämään Cessna 172P:llä

Näin edellisenä yönä seuraavanlaista unta:

Tapasin jossain yhdistykseni tilaisuudessa irakilaistaustaisen miehen, jolle kerroin lentoharrastuksestani sekä siitä, että olisi kiva päästä lentämään joskus oikeallakin lentokoneella. Mies sitten kertoi minulle, että hänellä ja hänen saksalaistaustaisella yhtiökumppanillaan on yritys, joka lennättää ihmisiä.

Minä ja eräs toinen ihminen astuimme sitten yksimoottoriseen pienpotkurikoneeseen Cessna 172P:hen. Asetuimme sen matkustajatilaan. Mies lennätti meitä jonkin aikaa.

Sitten oli minun vuoroni astua puikkoihin. En ollut uskoa onneani. Nousu onnistui minulta ja lentelin lähiseutuvilla jonkin aikaa. Taisin olla maksanut yritykselle tunnin lentoajasta.

Lopulta laskeuduin, itse asiassa jo hieman yliajalla. Laskeutuminenkin onnistui hyvin, sillä onhan konetyyppi minulle hyvin tuttu. Seuraavaksi piti sitten ottaa polkupyörä käyttöön ja viedä lentokoneen avaimet tai jotain irakilaistaustaiselle. Pelkäsin joutuvani maksamaan ylimääräisestä tunnista ja mietin myös, että jos lentokoneelle oli varaus vielä myöhemmin illalla, niin seuraava lento myöhästyisi aikataulusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti