tiistai 3. tammikuuta 2023

Huono omatunto omistuksistani

Huono omatunto oli alkanut kolkuttaa, koska omistan mukin, jossa näkyy Neuvostoliiton/Venäjän johtajia. Lisäksi omatunto oli alkanut kolkuttaa Paavo Väyrynen -mukistanikin. Ystäväni Liisa oli lahjoittanut minulle kivan uuden Muumipeikko-mukin. Omantunnon vaatimusten vuoksi menin sitten vihdoin viime viikon perjantaina 30.12.2022 tilaamaan Keijo Kaarisateen kannatuskaupasta myös Vihapuhepoliisi-mukin. Sekä bonuksena tutulle saksanpaimenkoiranartulle Gimmalle Vihapuhepoliisi-bandanan.

Olen siis kuin "katuva aatelinen" sadan viidenkymmenen vuoden takaa. Tai no ei tämä lausunto kyllä avaamalla parane.

Heti, kun olen saanut tavarat haltuuni, lainaan yhdistykseltäni vasaraa ja hakkaan nuo inhat mukit särki. Periaatteessa omistan kyllä itsekin vasaran, mutta minusta vain tuntuu hauskalta lainata yhdistykseni vasaraa, tallustella sitten ao. toimipisteeltä ulos ja hakata mokomat palasiksi. Toivottavasti ei ole paljon ulkopuolista yleisöä töllistelemässä tapahtumaa.

Keijo Kaarisade tunnetaan siitä, että hän matkii Twitterissä Helsingin poliisin ylikomisariota Jari Taposta. Virallisestihan Suomessa ei ole poliittista poliisia, mutta käytännössä on. Ylikomisario Taponen nimittäin julistaa omia poliittisia mielipiteitään virkamiehen arvovallalla Twitterissä. Vain ne, joita nimitetään äärioikeistolaisiksi, pitävät tuollaista demokraattiseen yhteiskuntaan sopimattomana.

Voit niin halutessasi käydä lukemassa Suomen uutisista vuodelta 2019 olevan artikkelin Nyt avautuu twitter-sensuroitu vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade: ”Ihmiset pelkäävät leimautua sananvapauden ja länsimaisen yhteiskuntamallin puolustajiksi”. Kaarisadehan oli välillä joutunut potkituksi ulos Twitteristä, mutta hänet päästettiin sinne jo vähän myöhemmin takaisin. Varmemmaksi vakuudeksi, tämä tapahtui itse asiassa kauan ennen kuin Elon Musk oli vuonna 2022 saanut ostettua Twitterin omistukseensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti