sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Uneni: Kerrosvammaisasuntolani oli joutunut joksikin aikaa tulvan valtaan

Näin edellisenä yönä seuraavanlaista unta:

Kerrosvammaisasuntola, jossa asuin (en oikeasti asu semmoisessa), oli joutunut joksikin aikaa tulvan valtaan. Yksi paikan ylläpitäjistä oli kuollut tulvassa, toinen oli sairastunut anoreksiaan, ja kolmas kärsi hirvittävän työtaakan alla.

Minun piti ruveta selvittämään, että mistä saan pikapikaa uuden asunnon. Välillä mieleeni kuitenkin juolahti, että koska asun yläkerroksessa, niin ehkä sitä ei tarvitse hankkiakaan.

Asian selvittäminen oli joka tapauksessa hankalaa ja sekavaa, ellei suorastaan (suorastaita ei oikeasti ole olemassa) sekopäistä.

Moninaisten vaiheiden kautta päädyin lopulta jotenkin Islantiin. Edessäni oli Islannin presidentinlinna, jossa minun piti mennä asioimaan. Sen edessä joku kuuluisa historian nainen näytti kaatuvan veteen, mutta hän halusikin vain juoda.

Uni meni tässä vaiheessa entistä sekopäisemmäksi, joten en kykene, ja vaikka kykenisin, niin en kuitenkaan kertoisi kovin täsmällistä unen lopetuksesta. Se oli kaiken muun ohella jossain määrin seksy.

Ennen wanhaan olin tavannut unelmoida asumisesta vammaisasunnossa.

Juoda haluava nainen saattaa symbolisoida nestevajausta, josta itse kukin on vaarassa kärsiä näiden aikojen kovista lämpötiloista johtuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti