keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Uneni: Lopetin Facebook-tilini

Melko pian tämän blogimerkintäni julkaisun jälkeen näin seuraavanlaista unta:

Asetin Facebookissa jonkinlaisen ajastuksen päälle. Tarkoitukseni oli, että keskiviikkona ei olisi minulla enää Facebook-tiliä.

Mutta olinkin asettanut ajastuksen lopettamaan Facebookin joitakin tunteja liian aikaisin. Kuitenkin näköjään Facebookissa olikin ollut toiminto, että pystyi tekemään itse yksinkertaisia pelejä palveluun. Ja olin onnistunut ajastukseni tekemään sillä.

Yritin muuttaa ajastuksen myöhemmäksi. Mutta yllättäen se aikaistuikin edelleen. Ja hetken päästä minulla ei ollut enää Facebook-tiliä. Kävin tarkistamassa asian. Joo. Sitä ei enää ollut.

Tuosta ajastuksen kanssa ronkkimisesta minulle tuli mieleen aikapommin purku. Jos katkaisee väärän piuhan, pommi räjähtää. No, olihan tämä kyllä aikamoinen "pommi".

PS. 4.3.2021: Eräs ystäväni Liisa oli ehdottanut, että uneni voisi liittyä Ihmemies MacGyverin katselemiseen. Kun katselen sarjan uusinta uusintaa aina välillä senkin vuoksi, että sarja on hyvä "aikakone". Liisa kysyi minulta: "Oletko ehkä ratkonut ongelmia viimeaikoina kuten hän?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti