perjantai 15. toukokuuta 2020

Uneni: En osannut vaihtaa paristoja 1G-puhelimeen

Näin jokin aika sitten seuraavanlaista unta:

Minulla oli ollut käytössä erittäin vanhan mallin puhelin suurin piirtein aikakautta 1G. Minun oli pitänyt soittaa jostain hyvin tärkeästä asiasta eräälle henkilölle, mutta en osannut vaihtaa laitteeseen paristoja. Mutta sitten kummisetäni, teknisesti hyvin taitava ihminen tosielämässäkin, tuli paikalle. Kerroin hänelle, mikä pulmani oli. Hän vaihtoi puolestani paristot puhelimeeni.

Tosielämässä olen itsekin jossain määrin teknisesti taitava. Sanotaan näin, että kykenen melkein silmät kiinni ja toinen käsi selän taakse sidottuna asentamaan tietokoneeseen Linux-käyttöjärjestelmän, ja sen tehtyäni kun olen saanut tietää, että koneeseen pitäisi saada Windowskin, osaan asentaa sen kiintolevyn juureen.

Unissani on ihan tavallista, että hallussani olevat kännykät ovat mahdottomia käyttää. Mutta tällaista unta en ole koskaan aikaisemmin kyllä nähnyt, että kännykästä olisivat paristot lopussa enkä osaisi vaihtaa niitä siihen.

Mitä tulee kummisetääni, niin hän on harjoittanut kotiväkensä kanssa viime viikkojen ajan sopivaa eristäytymispolitiikkaa koronapandemian vuoksi. En ole nähnyt häntä aikoihin, kun yleensä näen häntä noin kerran kuussa.

Ja kyllä tänä koronarajoitusaikana omat patterit ovat jo vähän vähissä.

2 kommenttia:

  1. Alkaa ikävä vaivata kaikkia, kun ei ole tullut pitkään aikaan nähtyä ketään sukulaista. Onneksi tosiaan on puhelin keksitty ja on kehittynyt alkuajoista. Kiitos viimeisestä Linux-koneeni ongelman korjauksesta.

    VastaaPoista