tiistai 18. helmikuuta 2020

Uneni: Ei lähisukulaisten kahvitus, vaan hoitoa

Näin jokin aika sitten seuraavanlaista unta:

Olin jossain paikassa joidenkin lähisukulaisteni kanssa. Tarkoitus oli nauttia kahvit yhdessä ulkosalla pöydän ääressä.

Mutta minulla oli virtsahätää. Ja tässä vaiheessa olimmekin paikan, jota kutsun mummilaksi, tontilla. Jostain syystä en viitsinyt pimpottaa kummieni ovikelloa, vaan lähdin kiertämään taloa siinä toivossa, että löytäisin toisen virtsaamiseen soveltuvan paikan. Löysin jostain oven, ja oi, katso: siellä olikin jokin hoitopaikka, ja minulle oli varattu siellä hoitojakso. Mietin, että kun oli jäänyt kahvi vielä toistaiseksi ottamatta, niin tulisiko hoitaja kanssani sinne minun ja sukulaisteni pöydän ääreen.

Mummila-nimisessä paikassa on asunut isäni vanhempien lisäksi aina myös muita isovanhempieni sukulaisia. Ukkini oli kuollut jo vuonna 2005. Mummi on 2010-luvulta alkaen asunut hoitokodissa. Itse olin asunut mummilan talossa vanhempieni ja vanhemman pikkuveljeni kanssa peruskoulun toiselle luokalle asti. Ja mitä tulee tähän hoitoteemaan, niin olen itse ollut hoidossa vuosina 1990 ja 1991. Näen harvoin mutta kuitenkin joskus hoitoteemaisia unia.

...
PS. 21.4.2020. Ai niin. Olisi varmaan asiallista tarjota tässä linkki myöhemmin julkaisemaani blogimerkintään Mummini Elma.

2 kommenttia:

  1. Onpa aikaa kulunut vuosista 1991 ja 1992. Silloin viettettiin railakkita opiskeluvuosia. Liittyykö myös uneesi se, että olet lähellä unennäkemisen yötä ollut myös mummiasi katsomassa hoitolaitoksessa, jos se on tuonut mileen alitajuntaisesti hoitolaitokset ja hoitojaksosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä häntä. Korjasin epähuomiossa tekstiin tulleet väärät vuosiluvut. Menivät vuodella väärin.

      Poista