lauantai 11. heinäkuuta 2020

Uneni: Soitto yksiyksikakkoseen

Näin jokin aika sitten seuraavanlaista unta:

Olin jonkin taloyhtiön parkkipaikalla. Jollekin miehelle oli sattunut jotain. Hänen autonsa paloi.

Kiskoin hänet pois autosta ja asetin istuvaan asentoon toista autoa vasten.

Jostain syystä en saanut soitettua hätänumeroon. Mieleeni juolahti semmoinen asia, että nyt oli jo toinen kerta, kun soitan samasta taloyhtiöstä jostain hätää kärsivästä ihmisestä sinne, ja poliisi saattaa pitää tätä epäilyttävänä seikkana.

Pian olin ko. taloyhtiön jossain asunnossa, jossa oli tuttuja. Siellä oli tuttu nainen S, jota pyysin soittamaan puolestani hätänumeroon.

Jossain vaiheessa sain tietää, ettei S ollutkaan muistanut soittaa. Päätimme sitten mennä parkkipaikalle ja soittaa sieltä. Tässä vaiheessa ei ollut enää varmaa, olisiko mies enää elossa.

Hieman yllättäen matka parkkipaikalle olikin pitkä emmekä unen aikana ehtineet päästä sinne asti.

En ihan kunnolla käsitä, että mistä tämä uneni oikein oli syntynyt. Jossain määrin se liittyy kyllä siihen, että keväällä olin joutunut soittamaan yhden tutun vanhan naisen puolesta hätänumeroon, mutta se ei mielestäni selitä koko unta.

3 kommenttia:

 1. Tulee mieleen lähinnä, että jokin asia on loppuun käsittelemättä ja haluaisit sille ratkaisun. En kyllä tiedä unista mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Kai unissa on jotakin yleisiä asioita, jotka voivat päteä jokaisen ihmisen uniin, ja sitten on sellaisia, joita täytyy peilata unennäkijän omaan tilanteeseen ja henkilöhistoriaan.

   Poista
  2. No, tuli ajatus vain tuosta mieleen, että jokin päättämätön asia kaihertaa, tosin en tiedä mikä se olisi, liittyisikö blogimerkintään tulevaan?

   Poista