maanantai 8. tammikuuta 2024

Kaksi untani, joissa hirviöitä ja merenalainen laitos

Näin edellisenä yönä seuraavanlaisia unia:

Oli jonkinlaisia hirviöitä, jotka muodostuivat sillä tavalla, että tavalliset ihmiset jotenkin mutatoituivat. Otuksista tuli sitä myötä kauhean oloisia. Sain tietooni, että näitä aina välillä muodostuu, ja ne riehuvat sitten aikansa aiheuttaen kuolemaa, tuhoa ja hävitystä, kunnes ne on saatu kaikki lopulta pois päiviltä. Hirviöt tykkäsivät vedessä kulkemisesta.

Toisessa unessa olin jonkinlaisessa merenalaisessa laitoksessa. Yksi laitoksen seinistä näytti käyttäytyvän pelottavasti, ja pelkäsin meren kohta syöksyvän laitokseen. Minä ja eräs toinen heppu riensimme eräänlaiseen hissiin päästäksemme vikkelästi pois paikalta. Pelkäsin joutuvani pidättämään hengitystäni hississä.

Maan päälle päästyämme eteemme osui panssaroitu raskaalla konekiväärillä varustettu panssaroitu miehittämätön auto. Päätimme ottaa sen haltuumme, sillä tarvitsimme tulivoimaa. Osuimme seuraavaksi lyhyeen italialaiseen sotilaskolonnaan, joka kahdella kaistalla odotti valojen vaihtumista. Pelkäsin, että me paljastuisimme, sillä en minä luultavasti osaisi vastata, jos vieressä olevan ajoneuvon italialaiset sotilaat jotain meille sanoisivat. Niinpä ajoimme röyhkeästi kaistojen välistä, josta mahduimme juuri ja juuri kulkemaan. Eteemme astui nyt kuitenkin italialainen sotilaspoliisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti